Padalstvo po Koroni @
V zadnjem času nas veliko ljudi sprašuje, ali trenutno sploh lahko obratujemo, glede na to da pravzaprav ni čisto najbolj jasno, kakšna je direktiva s strani slovenske vlade in pa s strani NIJZ. Kajti v večini primerov velja, da maske niso obvezne, razen takrat ko so?!! Človek si to težko čisto jasno obrazloži in razume, zato je veliko zmede in pravzaprav ogromno naših strank živi v prepričanju, da skoki s padalom trenutno še niso mogoči.
A naj vas nič ne skrbi, kajti.....MI SKAČEMO!!
Kaj to pomeni za naše stranke?
Pravzaprav to ne pomeni čisto nič posebnega. Skoki pri nas se opravljajo v enakem ritmu, po enakem principu, kot so se pred pojavom tega čudnega virusa. Edina razlika je ta, da moramo med pripravo na skok ter v letalu prav vsi nositi zaščitne maske za dihala, saj je v malem padalskem letalu praktično nemogoče zagotavljati 1,5m medsebojne razdalje. Pravzaprav je pa to praktično vse, kar se je spremenilo za Vas. Za nas se je spremenila še kakšna malenkost, kot naprimer to, da še pogosteje peremo opremo, večkrat preventivno čistimo opremo za stranke s parnimi čistilniki, ter pogosto razkužujemo roke, opremo in uporabne površine, ter skrbimo za ustrezen pretok zraka skozi hangar kjer se pripravljamo, zgolj v izogib bilo kakšnim nevšečnostim, ter da vam zagotovimo mirno in sproščeno vzdušje, kar vam bo omogočilo še veliko več užitka ob skoku.
Ali so maske obvezne?
Resnici na ljubo, nihče v naši ekipi ni čisto nič občutljiv v zvezi s Corona virusom, zato si zelo želim, da bi lahko rekel, da maske niso obvezne, ampak vas moram zaradi direktive s strani NIJZ-ja žal razočarati in potrditi, da SO maske žal pri nas ŠE VEDNO OBVEZNE.
Razen tega, pa se pri nas stvari odvijajo po ustaljenih tirnicah. Kot vsako sezono skačemo vsako sredo, petek, soboto in nedeljo, seveda pod pogojem, da nam to dopušča vreme.
Zato ne odlašajte, in se hitro prijavite na skok s padalom v tandemu, saj je trenutno ravno tisti del leta, ko ni ne prevroče ne prehladno, prav tako pa se splača izkoristiti čas, ko še ni gneče, ki se pojavi med poletjem!

News powered by CuteNews - http://cutephp.com